L'aplicació i ús de tecnologies intel·ligents en tots els àmbits de la vida és l'argument de Compatible, de Pau Bacardit, la pel·lícula guanyadora de la 36a edició del Concurs de Cinema i Vídeo de Fotofilm Navàs. El premi extraordinari del campanar de Navàs i 300 euros se'l va endur una ficció futurista sobre un model de gestió de la vida uniformitzada i previsible, el món feliç d'Aldous Huxley. La banda sonora original de la pel·lícula és del manresà Miquel Coll. El segon premi va ser per a la pel·lícula Respirando, de Mar Olid, i el tercer, per a Hay algo en la oscuridad, de Fran Casanova.

A punt de celebrar els 40 anys de la fundació de Fotofilm Navàs, l'any vinent, el certamen va tenir una participació de 202 curtmetratges. La gala va incloure l'actuació del Quartet d'Acordions de l'Escola de Música de Súria i la Jazz Band de l'Escola de Música de Navàs, amb un programa de bandes sonores de pel·lícules. La Jazz Band va explicar que el 28 de gener participaran en l'actuació del pianista de jazz Emilio Solla, candidat a un Gramy el 2015.

A l'acte de lliurament de premis, a la sala d'actes de l'EDN, hi van assistir unes 140 persones, entre les quals l'alcalde de Navàs, Jaume Casals, i el president de Fotofilm, Josep Obradors.