El poeta surienc Moisés Galindo (1963) presenta aquesta tarda (19.30 h) el llibre Antes de que la nada prevalezca (La Garúa), a la llibreria Documenta de Barcelona (carrer de Pau Claris, 144). L'obra és la segona part d'una trilogia sobre la desaparició, que es va iniciar el 2015 amb Las formas de la nada (La isla de Siltolá).

Tot i que el 2011 va publicar Visegrado Hotel a la plataforma d'Internet Parinacota Ediciones, no va ser fins a quatre anys després que Galindo va veure editat el seu primer poemari en paper. L'any passat va treure Aral, una obra deslligada del projecte encetat amb Las formas de la nada però que també tractava sobre la idea de la desaparició a través del retrocés progressiu del mar ubicat entre el Kazakhstan i l'Uzbekistan.

La presentació de Antes de que la nada prevalezca, oberta al públic, inclourà avui la intervenció de José Antonio Jiménez, que va compartir amb l'autor surienc l'experiència de l'Aula de Poesia, ja dissortadament desapareguda, vinculada a la Universitat de Barcelona.