La sisena edició del FineArt Igualada ha batut el rècord de visitants amb l'assistència de gairebé 40.000 persones en els 24 dies que ha durat la mostra. Els visitants forans, majoritàriament catalans però també d'altres zones de l'Estat Espanyol i de França, han crescut també un 6%, el que suposa un increment en el reconeixement nacional del festival. "Les dades són realment alentidores, el reconeixement i la magnitud que ha adquirit Fineart ens animen a créixer i a voler millorar edició rere edició", afirma el director del festival, Ramon Muntané El FineArt comptava enguany amb un total de 45 exposicions de fotògrafs provinents de Catalunya, la resta de l'Estat, però també internacionals, de països com Mèxic, França o Holanda. Més de 1.200 imatges repartides per diferents espais singulars de la capital de l'Anoia.

Els espais més visitats han estat el Museu de la Pell d'Igualada, on trobàvem 13 exposicions; l'Adoberia amb l'exposició del Koen Suidgeest sobre el càncer de mama; la Rectoria que enguany acollia les fotografies de Roger Grasas; l'històric i emblemàtic edifici de la Igualadina Cotonera, amb les obres dels alumnes de les 11 escoles de fotografia i imatge; i, la galeria Artèria amb l'exposició del Raúl Guillamón.

Pel que fa a les exposicions, destaca la del reconegut Manuel Vilariño, amb unes imatges molt especials de gran format; Joan Colom, amb les seves fotografies impactants dels nens del Raval; La Judith Prat, que ha mostrat una realitat colpidora que malauradament està molt instaurada; i la de la Sandra Balsells, una mostra de la carrera de la fotoperiodista que no ha deixat indiferent a ningú. També ha tingut una molt bona rebuda la de Rubén Lucía amb 'Elena i els animals', Xavi Bou amb 'Ornitografies', Roger Grasas i el seu 'HaAretz HaMuvtahat' o Koen Suidgeest amb 'Costures a flor de pell'.