?Acte d'inauguració de l'Any Arquitecte Muncunill. Parlaments institucionals i xerrada d'Ernest Molins (Grup de la Memòria Històrica municipal) i Mireia Freixa, catedràtica d'Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Casal de Fals. 18 h.

?Fonollosa participa com a municipi convidat als actes institucionals de la Fira Modernista de Ter-rassa relacionats amb Muncunill.

?Caminada popular pels plans de Muncunill i vinyes de Jaumandreu.

?Visita en francès a les obres de Muncunill a Ter-rassa, en el marc dels actes d'agermanament amb el poble francès de Fals.

?Excursions a Terrassa per visitar les principals obres de l'arquitecte a la capital del Vallès Occidental. En cap de setmana, es farà una excursió familiar. Entre setmana, excursió per a la gent gran. Dates encara per concretar.

?Exposició itinerant dels treballs sobre Muncunill dels Casals de la Gent Gran del municipi. Treball de la figura de l'arquitecte per part dels alumnes de l'escola de Fonollosa. Calendari encara per concretar.

?Acte de cloenda de l'Any Arquitecte Muncunill. S'inaugurarà la placa del nou nom d'un carrer de Fals dedicat a Lluís Muncunill.