Les novetats publicades per Adesiara toquen diversos registres. En el camp dels clàssics, el segell proposa Eros gai i El soldat fanfarró. El primer presenta, per primer cop en català, el llibre XII de l'Antologia Palatina -recull de lírica grega de diversos autors i diferents èpoques-, dedicat a la poesia de caire pederàstic. El segon és una de les comèdies més conegudes de Plaute, que parla d'un soldat que es creu irresistible per al sexe femení fins que li fan empassar el seu orgull.

Una de les novel·les més impactants d'Adesiara és La història dels set penjats, del rus Leónid Andréiev, un al·legat contra la pena de mort del 1910. Dos títols més de procedència forana són Els dimonis de Loudun, on Aldoux Huxley parla de l'enveja amb una història situada al segle XVII, i L'última temptació de Crist, l'obra del grec Nikos Kazantzakis que va desfermar molta polèmica en el seu moment perquè presenta una versió alternativa a l'evangeli.

El meu piano blau és el testament poètic d'Else Lasker-Schüler, a qui el règim de Hitler va prendre la nacionalitat. Adesiara també publica la coneguda obra de teatre Un tramvia anomenat desig, del dramaturg nord-americà Tennessee Williams. Ombres entre tenebres, de Manuel Valldeperes, és el primer llibre en català que va novel·lar la retirada i la penosa vida de milers de catalans als camps francesos.