El mític grup de rock català dels anys 90 Brams és la darrera formació que s'ha incorporat al cartell del CanetRock 2018, que tindrà lloc el 7 de juliol a Canet de Mar. La banda de Berga liderada per Francesc Ribera, 'Titot', oferirà un concert molt especial en què farà un repàs dels seus temes més corejats durant els 28 anys de trajectòria als escenaris.

L'actuació a més, comptarà amb la col·laboració de diversos músics, com Cesk Freixas, Lady Witch, Joan Masdeu i Ivette Nadal. El Festival revela així la banda que faltava per completar la programació de la seva cinquena edició, que també inclou Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Txarango, Animal, Zoo, Doctor Prats, Sense Sal, La Sra.Tomasa, Pupil·les, Miquel del Roig i els Dj Ernest Codina i PD Busquets.

Amb la presència de Brams, el CanetRock tornarà a donar veu a la música dels 90. Segons els responsables de la cita, es tracta d'un grup que representa "la música històrica i combativa catalana" amb un "marcat compromís nacional i social en les seves lletres que encarna l'esperit reivindicatiu del Festival".