Fer un tast de les diferents propostes culturals que tenen lloc al llarg de l’any al Centre Històric de Manresa serà possible durant el cap de setmana d’ExpoBages, gràcies a la nova proposta El Batec del Centre Històric que es farà a la Plana de l’Om. Així, en l’escenari que s’hi instal·larà es podrà gaudir d’actuacions que aniran des de la música electrònica de Manrusionica fins al teatre o la música de talents emergents del Tarima, entre d’altres projectes culturals i artístics nascuts al Centre Històric.

D’aquesta manera, la Plana de l’Om es convertirà en un dels eixos centrals de l’oferta lúdica d’ExpoBages, amb una proposta atractiva que combinarà la cultura i el turisme. A la Plana de l’Om també hi haurà instal·lats els estands on s’oferirà informació sobre l’oferta turística del Bages.

Tres dies amb el centre bullint d’activitat

ExpoBages començarà el divendres 18 de maig i s’allargarà fins diumenge 20, en el que seran tres dies complets de propostes de tot tipus que ompliran el centre de la ciutat de Manresa. Serà un cap de setmana eminentment festiu i comercial, amb botigues obertes i prop de 150 expositors que hi donaran a conèixer els seus productes.