La sisena edició del Fem Dansa! del Servei Educatiu del Kursaal porta a escena aquest dijous i divendres, dies 10 i 11 de maig, a les 20h l’espectacle resultant del projecte ‘Tots Dansen’. 263 nois i noies de 3r i 4t d’ESO seran els encarregats de portar a escena a la Sala Gran del Kursaal un espectacle espectacle de dansa contemporània, dirigit pel destacat coreògraf Toni Mira.

En les 3 primeres edicions el projecte Fem Dansa ha estat produït i organitzat íntegrament des del Servei Educatiu del Teatre Kursaal. Enguany, és el tercer any que el Fem Dansa! es suma al projecte ‘Tots Dansen’ liderat pel Mercat de les Flors (centre de referència de la creació i producció de la dansa a nivell nacional) i que es fa a altres ciutats catalanes com Granollers, Mataró, Olot, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú, Tortosa i Figueres. En aquesta edició del ‘Fem Dansa’ els alumnes dels diferents centres d’ensenyament han participat de forma activa en el procés creatiu en el transcurs de 8 sessions de treball.

Els més de 250 nois i noies dels 10 centres que hi participen l’Ins Lacetània (Manresa), Ins de Puig-reig (Puig-reig), Bages Sud (Castellbell i el Vilar), Oms i de Prat (Manresa), UEC La Clau (Manresa), Ins Quercus (Sant Joan de Vilatorrada), Castellet (Sant Vicenç de Castellet), Vedruna Carme (Cardona), Ins Lluís de Peguera (Manresa) i Ins Cal Gravat (Manresa) seran els encarregats d’interpretar el muntatge ‘Tots Dansen’ en dues sessions, dijous i divendres.