Dos actes de la Setmana Infantil i Juvenil previstos per a avui dimarts amb la il·lustradora Rocío Bonilla queden anul·lats per malaltia. En concret, a les 5 de la tarda, hi havia prevista la xerrada a l´Escola d´Art sobre "L´ofici d´il.lustrar", i a les 7, la Biblioteca del Casino, una trobada amb l´autora entorn de la seva professió els seus llibres i la seva trajectòria. Tots dos queden cancel·lats per motius de salut.

Rocío Bonilla és il·lustradora i alhora autora d´àlbums il·lustrats tan populars com "De quin color és un petó?", "Els fantasmes no truquen a la porta", o bé, "Max i els superherois". Des que el 2014 publicà el primer àlbum ("Cara de pardal"), la popularitat dels seus llibres els ha portat a ser dels més venuts, aquí i a l'estranger.

La 10a Setmana del Llibre Infantil i Juvenil l´organitzen les Biblioteques de Manresa i l´Ajuntament de Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració d´altres entitats i llibreries de la ciutat.