La nova temporada de teatre a la sala gran del Kursaal portarà a Manresa grans noms de l'escena catalana. A banda dels 4 muntatges de l'abonament del Toc de Teatre, la programació de la Sala Gran acollirà el 23 de setembre l'espectacle encapçalat per l'actriu Vicky Peña 'La visita de la vella dama', una comèdia plena d'humor negre que explica la història de la Clara, la multimilionària que torna al poble de Güllen, disposada a enfrontar-se al passat. L'espectacle, que es va estrenar al gener al Teatre Lliure de Barcelona, compta amb cinc actors, dos músics i una pila de titelles de la mà de la Farrés Brothers i cia.

Qui també serà la programació de la Sala Gran del Kursaal serà David Guapo, un dels millors humoristes i monologuistes del panorama estatal, que torna a Manresa el 26 d'octubre per presentar la segona part del monòleg #quenonosfrunjanlafiesta, una combinació d'acting, improvisació i música, acompanyats sempre del millor humor i ironia.

Per celebrar els seus 25 anys de trajectòria dalt els escenaris, el Mag Lari tornarà de nou al Kursaal els dies 10 i 11 de novembre en tres funcions per presentar '25 il·lusions', un espectacle que reuneix els seus 25 números més emblemàtics. Aparicions i desaparicions, prediccions impossibles, ballarins i partenaires, jocs de participació, projeccions, grans il·lusions, canvis de vestuaris, música irreverent, mil canvis de llum, efectes especials, i sobretot l'humor descarat del mag més showman que existeix.

Finalment, el 9 de desembre es podrà veure 'El fantasma de Canterville', una hilarant, emotiva i sofisticada comèdia de Joan Yago, a partir del text d'Oscar Wilde, protagonitzada entre d'altres per Joan Pera, que es torna a posar a la pell d'un dels grans personatges de la literatura universal. Actualment 'El fantasma de Canterville' s'està representant al Teatre Condal de Barcelona, on es va estrenar el mes de febrer.

A la venda el dimecres, 20 de juny

Les entrades per a tots aquests espectacles es posaran a la venda el dimecres, 20 de juny a les 18h a les taquilles del Kursaal, i per internet www.kursaal.cat.