Que el públic pugui conèixer i aprofundir en la nova programació del Kursaal. Aquest és l'objectiu de l'acte de presentació de la temporada que es farà el proper dilluns, 11 de juny a les 20h a la sala gran del Kursaal, amb la participació d'alguns dels artistes que la propera tardor oferiran els seus espectacles dins la programació del Kursaal, com és el cas de Judit Neddermann, els Gossos, Jo Jet i Maria Ribot amb el cor, el pianista manresà Xavier Ricarte, la formació santjoanenca 'El quinto carajillo', OddBeatles Band i els actors Joan Pera (protagonista d'El fantasma de Canterville) i David Verdaguer (protagonista d'Un cop l'any).

A l'acte del proper dilluns, que presentarà Cristina González, s'intercalaran les descripcions dels espectacles, amb intervencions musicals, sortejos d'entrades i moltes sorpreses. Lídia de la Cruz, membre del Galliner, parlarà de teatre; Josep Maria Oliva, coordinador d'El Club de la Cançó, s'encarregarà de fer les explicacions de música pop-folk amplificada. Per la seva banda, Judit Nedderman interpretarà una cançó del seu nou disc 'Nua', que presentarà el 2 de novembre a la Sala Petita. Igualment, es podrà escoltar algun tema del concert que oferirà Jo Jet i Maria Ribot que actuaran acompanyats d'un cor el 28 de setembre al Teatre Conservatori.

El pianista manresà Xavier Ricarte, que actuarà el 28 d'octubre a l'Espai de la Plana de l'Om dins del cicle ? de música, també serà a la presentació. Qui també serà a l'acte de dilluns serà la formació bagenca OddBeatles Band, que actuaran el 2 de desembre acompanyats del saxofonista Llibert Fortuny amb diversos cors d'alumnes de diferents escoles de música de la comarca per versionar temes dels Beatles amb un estil de jazz; també la formació santjoanenca 'El Quinto Carajillo', que interpretarà una cançó del concert que oferiran el 27 de setembre dins del Club de la Cançó; i el grup manresana 'Gossos' amb un petit tast del concert de final de gira dels seus 25 anys, que acollirà el Kursaal l'1 de desembre.

A nivell teatral, l'acte de presentació comptarà amb la participació de dos grans actors de l'escena catalana: per una banda Joan Pera presentarà el seu darrer muntatge 'El fantasma de Canterville', que es podrà veure el 9 de desembre a la Sala Gran i l'actor David Verdaguer presentarà 'Un cop l'any', l'espectacle que es podrà veure el 24 i 25 de novembre dins del Toc de Teatre.

L'accés a la presentació és gratuït però cal recollir una invitació prèviament a taquilles, o per internet a la web del Kursaal.