La gala de lliurament dels premis Regió7 tindrà lloc dimarts que ve, dia 26 de juny, a l'auditori de la Plana de l'Om de Manresa, i tindrà l'assistència i la intervenció de Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller d'Economia i Hisenda. A més a més, els assistents gaudiran d'un tast del projecte Tendències de l'any passat, realitzat per Manel Camp i Maria López de las Huertas.

L'acte és públic i cada any ha omplert l'espai en què s'ha realitzat, que habitualment és el de la la sala de la Plana. Autoritats i personalitats del teixit social de la Catalunya Central hi fan cap juntament amb amics i familiars dels guanyadors dels premis o directius i socis si es tracta d'entitats. Al final de l'acte se serveix una copa de cava.

L'entrada és lliure, però per ordenar millor l'assistència és necessari que totes les persones interessades a assistir-hi truquin a la recepció de Regió7, al telèfon 93 877 22 33, on en prendran nota per a una millor planificació de cara a prevenir problemes d'encaix entre una demanda alta i una oferta limitada a les butaques realment existents a l'auditori de la Plana. La reserva de places es tanca quan s'esgoten els seients disponibles.