Aquest dimecres, 20 de juny (18 h), es posen a la venda a les taquilles del Kursaal i per internet (www.kursaal.cat) les entrades per tota la nova temporada d'espectacles que entre els mesos d'agost i gener es podran veure al teatre manresà (sala gran i sala petita), així com al Conservatori i a l'Espai Plana de l'Om. També es podran comprar tots els espectacles i concerts dels cicles de Gent Gran (major de 65 anys), Platea Jove, 3/4 de Música, Club de la Cançó, Cicle d'Arrel, Gust de Jazz, Petit Kursaal i Imagina't. També es podran fer abonaments del Toc de Sala Petita; Toc d'òpera i del Toc Obert.

Així doncs, des d'aquest dimecres es podran comprar obres com 'La visita de la vella dama' protagonitzada per Vicky Peña, 'El Fantasma de Canterville' amb Joan Pera, el nou xou de David Guapo, la màgia del Mag Lari o l'espectacular muntatge de dansa de Los Vivancos o el Ballet de la Bella Dorment, així com també els espectacles inclosos en el Toc de Teatre (Èdip, Sopa de pollastre i ordi, Un cop l'any i Les noies de Mossbank road) que ja són a al venda en format abonament. També els concert de Laia Badrenas, Gossos, Judit Neddermann, Jordi Savall i Carlos Núñez, Joan Dausà, Cesk Freixas, Albert Pla o Quartet Mèlt... Pel que fa espectacles de petit format, també es podran comprar entrades per les sessions de Microteatre de LaMent Teatral, Els nens desagraïts, Un tret al cap, A.K.A, Memòria de les oblidades o La Noia de la Làmpada.

Damà dimecres també es posaran a la venda els espectacles d'òpera de la propera temporada amb tres grans muntatges 'Falstaff' de Verdi, 'Elisir d'Amore' de Donizetti i 'La Bohème' de Puccini.

L'hora de taquilles és de 18h a 21h i també es podran comprar entrades per internet a la web del Kursaal (www.kursaal.cat). Les entrades de Bona Gent, El dúo de la africana, Sergio Dalma, Jo Jet i Maria Ribot i els espectacles de la Fira Mediterrània ja són a la venda.

El Toc Obert, el Toc de la Sala Petita i el Toc d'Òpera

Aquesta temporada s'ofereix de nou el TOC OBERT, un abonament de 5 espectacles diferents a un preu de 100 euros. Es tracta d'un abonament en què cal escollir d'entre 26 propostes seleccionades de concerts, teatre, dansa, màgia, òpera..., un total de 5 espectacles. També es podrà comprar el Toc de Sala Petita, en què es podran triar 3 espectacles d'entre tots els que s'hi han programat, per 30 euros i el Toc d'Òpera que inclou 3 muntatges dels Amics de l'Òpera de Sabadell per 90€. Comprant el TOC OBERT, TOC DE SALA PETITA i TOC D'ÒPERA s'aconsegueix el Carnet Galliner.