Es diu que l'experiència és un grau, encara que la veritat és que en algunes ocasions, per molt jove que un sigui, hi ha certs aspectes per als quals no cal viure cent anys. I si no que l'hi preguntin a la jove portuguesa Luisa Azevedo. A través de l'art, cosa que no agrada tant en la gent de la seva generació, ha aconseguit convertir-se en tot un fenomen a Instagram, on compta amb més de 70.000 seguidors. Perquè la seva feina, com ella a la seva edat, és especial. Azevedo uneix imatges per crear paisatges i moments surrealistes que han agradat, de ple, en els 'Millenials' del moment.

Així, la creativitat i l'enginy són les armes secretes de la jove de Lisboa, que aconsegueix formar tant paisatges, com objectes, retrats ... Des de la seva pàgina web, Hey Luisa, la jove es retrata per als seus seguidors i descriu alguns detalls de la seva vida. "M'agrada crear el meu propi món a través de l'art", sentencia, per afegir que "vaig aprendre la majoria de trucs de Photoshop de manera autodidacta, veient tutorials a YouTube"

Tot un talent que ha progressat en tan sols un any, quan va començar aquesta sèrie fotogràfica. Ara, estudiant

belles arts a Lisboa, s'està especialitzant en art multimèdia, una disciplina innovadora que, segurament, podrà fer evolucionar més a Azevedo en els seus mons imaginaris. "Vaig trobar a la fotografia i la seva manipulació un desafiament. A través de la deconstrucció, construeixo la meva pròpia realitat".