Ingredients
4 cuixes de pollastre desossades
2 taronges
100 cc de vinagre
1 ceba
3 grans d´all
50 g panses de Corint
150 g cintes de pasta fresca
400 cc d´oli
50 g de mantega
>Preparació
Saltem la ceba trinxada i els grans d´all. Quan estigui daurada hi afegim ratlladura de taronja i grans de sucre. Hi afegim les cuixes de pollastre trossejades, sense pell. Quan el pollastre comenci a agafar color hi incorporem el suc de 2 taronges, vinagre, 1 vas d´aigua i ho deixem coure 30 minuts més a foc mitjà.
Quan el pollastre ja estigui, es treu i es passa la salsa pel colador xinès, i s´hi incorporen les panses remullades en aigua prèviament i ho posem que arrenqui el bull.
Coem la pasta al dente, la colem i la passem per aigua freda. La reservem.
Posem el pollastre en una plata acompanyat de les cintes de pasta i regat amb la salsa de taronja en escabetx.