Gironella

Gironella esdevindrà aquest cap de setmana un gran aparador del món dels vehicles i el comerç. La Fira del Motor de la població berguedana se celebra el cap de setmana del 24 i 25 de març. Pots consultar la programació al web www.gironella.cat.

Manresa

Taula de l'Oli del Bages: Dissabte al matí, el Mercat de Puigmercadal presentarà la Taula amb tastos i degustacions d'olis de productors locals. Programació al web www.manresa.cat.

Súria

Fira de Rams i Trobada Gegantera a Súria: Diumenge. A les 10.00 h, plantada de gegants participants en la 10a Trobada Gegantera de la Fira de Rams, amb les colles geganteres de Calders, Canovelles, Cardona, Castellbisbal, Navarcles, Ripollet, Sant Joan Despí i les colles surienques El Gorg de l´Olla i Geganters i Grallers del Poble Vell. Lloc: plaça de Sant Joan. D'11.00 a 13.45 h, inflables i taller de pintura. Lloc: plaça de Sant Joan. Organitza: Geganters i Grallers del Poble Vell. A les 12.00 h, benedicció de Rams. Lloc: davant l´Església Parroquial de Sant Cristòfol. A continuació. Cercavila i ballada dels gegants de les colles participants en la 10a Trobada Gegantera de la Fira de Rams. Recorregut: carrers del centre de la vila. A les 17.30 h, ballada de sardanes amb la Cobla Súria. Lloc: plaça de Sant Joan.

Igualada

Automercat d'Igualada: dissabte i diumenge. Fira del vehicle de segona mà amb l´exposició de més de 350 cotxes, motos i autocaravanes.

També et pot interessar:

Mercat del Ram de Vic: del 23 al 25 de març.

Fira Medieval d'Hostalric: del 30 de març a l'1 d'abril.