Poques actrius poden presumir d'haver-se forjat una carrera tan meteòrica com la realitzada per la novaiorquesa Amy Schummer: en poc més de cinc o sis anys ha passat de ser una total desconeguda a esdevenir una de les actrius còmiques més sol·licitades del moment.

La seva popularitat se cenyeix gairebé exclusivament a l'àmbit dels Estats Units, un fet que es deu sobretot a la seva presència en diversos xous televisius com el mític Saturday Night Live o a la sèrie on esdevenia l'eix central, Inside Amy Schumer, i que va protagonitzar al llarg de quatre temporades. Pel que fa al terreny cinematogràfic, i després d'alguns papers menors en diversos films, l'èxit li va arribar amb Judd Apatow en el film Y de repente tú (2015), amb el qual fou nominada al Globus d'Or a la millor actriu de comèdia.

Establerta doncs com una de les actrius còmiques més populars, Schumer torna a ser mestressa i senyora a ¡Qué guapa soy!, el nou relat que protagonitza i en el qual es posa en la pell d'una dona farcida de complexos que farà un tomb vital de la nit al dia. Renee, una dona de trenta i pocs anys i amb una autoestima sota mínims, treballa per a una prestigiosa empresa de cosmètics, però lluny de formar part de l'equip de producció d'aquesta empresa situada a la Cinquena Avinguda de Manhattan, s'ha de conformar a realitzar les seves tasques en un lúgubre soterrani del barri xinès.

Un bon dia, en una de les sessions de bicicleta estàtica que fa al gimnàs per perdre pes, Renee cau de la bicicleta i es dóna un fort cop al cap. Aquesta sacsejada literal del seu cervell farà que, a partir d'aquest moment, es consideri de cop i volta una de les dones més atractives de la ciutat. Tot i que la seva aparença física no ha canviat gens, Renee gaudirà d'una confiança extrema que la durà a viure sense por i a assolir cotes d'ambició inimaginables fins aleshores. Tot plegat, és clar, fins al moment en què s'adoni que continua essent la mateixa de sempre.

Dirigida pel tàndem format per Abby Kohn i Marc Silverstein (els quals debuten rere la càmera però tenen una àmplia experiència com a guionistes de títols com Nunca me han besado o Qué les pasa a los hombres), ¡Qué guapa soy! inclou també la presència de la sempre fantàstica Michelle Williams ( Manchester frente al mar), Kevin Kine (que ja va coincidir amb Schumer al film Descontroladas) i Tom Hopper, conegut pel seu paper de Dickon Tarly en la sèrie Juego de tronos.