A primera hora de la tarda, els treballadors, que es van desplaçar fins a la capital catalana en autocar, es van concentrar davant de les oficines que la multinacional té al carrer Numància i van lluir la pancarta que té el lema «Els treballadors de Pirelli en lluita pels seus llocs de treball». També van repartir fullets on s’explicava la situació que viu actualment la plantilla, entre els vianants que passejaven per la zona. A més, els representants sindicals de la planta de Manresa es van reunir amb treballadors de les oficines de Barcelona, que fan tasques comercials i d’administració, per tal d’explicar-los «de primera mà» la situació que es viu a la planta de Manresa, segons va comentar el president del comitè d’empresa, Jaume Vila. De fet, gairebé la totalitat dels 280 treballadors afectats per l’ERO són de la planta de Manresa, mentre que a les oficines de Barcelona només afectaria tres o quatre treballadors que segons explica Vila es prejubilaran.

Després de la concentració davant de les oficines de Pirelli els treballadors es van desplaçar fins al carrer Aribau, on hi ha la seu del despatx d’advocats de Roca Junyent, que són els representants de la direcció de l’empresa en la negociació de l’expedient. Davant de la seu del bufet d’advocats, els treballadors de la planta manresana de Pirelli van llençar ous i van fer pintades a la façana de l’edifici i també van realitzar talls intermitents de trànsit al carrer. Cadascuna de les concentracions es va allargar, aproximadament, tres quarts d’hora.

La propera reunió entre els representants de la direcció de l’empresa i els dels treballadors està prevista per a dimarts vinent a la delegació de Treball. Actualment, el període de negociació de l’expedient ja està acabat, però Jaume Vila apunta que, «mentre l’empresa tingui voluntat de negociar, no crec que la delegació de treball aturi les reunions». L’última reunió entre totes dues parts va tenir lloc dilluns passat i, segons els sindicats, va servir per constatar que l’empresa no té voluntat d’invertir per tal d’introduir millores a la planta de pneumàtics de Manresa. A més, segons fonts sindicals, en aquesta última trobada l’empresa també es va mostrar disposada a negociar les indemnitzacions per a tots els acomiadaments que hi pugui haver a l’empresa tant a curt com a llarg termini, una mesura que, segons els sindicats, deixa entreveure que aquest ERO és «una deslocalització» de la producció de la planta a terminis.