La multinacional alemanya Leoni ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que comporta l'acomiadament de 34 treballadors de les dues plantes que té. En concret s'acomiadarien 20 persones al centre de Piera (Anoia), dedicat a l'administració, comercial i magatzem, i es tancaria aquesta planta. Així mateix, 14 persones de la planta de Torà (Segarra), dedicada a la fabricació de calbes de goma i revestiment tèxtil, està previst que siguin acomiadades. El sindicat CCOO ha denunciat i rebutja aquest ERO que ha presentat l'empresa Leoni Furas que actualment té 52 persones en plantilla.

CCOO recorda que la multinacional alemanya Leoni va adquirir l'any 2007 l'empresa Furas i es va comprometre a garantir-ne la viabilitat futura, però considera que l'estratègia que està duent a terme és per tancar la planta de Piera i reduir les produccions i la plantilla de la planta de Torà. El sindicat denuncia que amb aquesta decisió, Leoni està incomplint el pla industrial que es va acordar en el seu moment.

La multinacional alemanya Leoni està especialitzada en electrònica, robotitzacions, cables de connexió elèctrica per als diversos fabricants del sector de l'automòbil i de béns d'equip, també material elèctric, electrodomèstics i maquinària.