El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va assegurar ahir que en el termini d'un any s'hauran recol·locat "una bona part" dels treballadors afectats pel tancament de Lear a Roquetes, gràcies a les inversions i a la implantació de noves empreses previstes a la zona.

Huguet, que ahir va visitar la fira de turisme World Travel Market de Londres, la més important del sector, va explicar que abans d'acabar l'any hi podria haver "bones notícies" sobre la instal·lació a les Terres de l'Ebre d'empreses del sector del comerç i la logística.

És probable que en mesos posteriors, va afegir el conseller, es pugui anunciar també la implantació d'alguna companyia de tipus industrial a la regió, que permetrà donar una sortida laboral a "una bona part" dels 518 empleats que es quedaran al carrer després del tancament de Lear a Roquetes.

Huguet va avançar, a més, la constitució d'una comissió de seguiment, presidida per ell i pel delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, que s'encarregarà de supervisar el pla de desenvolupament econòmic, i els 20 milions d'euros d'inversions previstes.