Unnim, fruit de la fusió de les caixes de Manlleu, Sabadell i Terrassa, ha anunciat aquest divendres que no contempla més negociacions per a noves fusions ja que està centrada 'prioritàriament i exclusivament' en l'execució del seu pla d'integració, aprovat pel Banc d'Espanya.

Unnim vol contestar així 'les determinades informacions aparegudes sobre el model de les caixes d'estalvis i les al·lusions a possibles noves concentracions en el sector'. Segons l'entitat financera, els propòsits ara passen 'pel compliment d'objectius i projectes del pla estratègic 2010-2013, que s'orienta a la millora de l'eficiència i a l'enfortiment de l'entitat davant del nou escenari econòmic i financer'.

Unnim ha afirmat que el pla d'integració 's'està aplicant a un ritme més accelerat del previst inicialment, en els tres grans àmbits principals: el procés de racionalització de la xarxa comercial, la reestructuració de la plantilla i la integració tecnològica de les tres caixes fusionades'. 'Uns processos que es preveu quedin finalitzats pràcticament a l'actual exercici 2011', han assegurat des de l'entitat financera fruit de la fusió de les caixes de Manlleu, Sabadell i Terrassa.

'Paral·lelament, s'estan acabant de fixar, d'acord amb el Banc d'Espanya, els requeriments addicionals de capitalització de cara a les properes proves de resistència del Consell Europeu de Supervisors Bancaris (CEBS)', han finalitzat des d'Unnim.