La cadena dedicada a la venda de productes de puericultura Los Pollitos, que té un establiment al polígon industrial Riu d'Or de Sant Fruitós de Bages, ja no va obrir portes el passat dilluns. El local santfruitosenc, on treballaven tres persones, ha estat buidat de productes, i l'empresa no ha servit comandes fetes i abonades per cli-ents la setmana passada, segons ha pogut contrastar aquest diari. L'empresa, amb els telèfons de la qual ja no és possible contactar, ha deixat a la seva web un comunicat per als clients en què diu que només serà possible comunicar-s'hi per correu electrònic i on assegura que es posarà en contacte amb els afectats pel tancament.

Los Pollitos, marca comercial de l'empresa Pueridinamic, de la qual és administradora Rosa Torres Murici, té dos establiments més, a Barcelona i Reus, que també han estat tancats. L'empresa ha deixat "sorpresos" i amb deutes els seus proveïdors, com explicava ahir Francisco Velasco, cap de vendes de la direcció infantil de Mobles Ros, d'Artesa de Segre. "No ens ho podíem imaginar. És una vergonya", deia Velasco, que diu haver estat impossible parlar amb la propietat. Entre els proveïdors de Los Pollitos hi hauria empreses com l'anoienca Anoia Merlin's, que ahir no va voler valorar el tancament, Jané, Chico i Play.

En un correu adreçat a aquest diari, Rosa Torres explicava que "desprès de fer un gran esforç per continuar l´activitat que portem fent durant mes de 45 anys, i degut a la situació actual, [Los Pollitos] s´ha vist forçat a tancar portes. Fins a dia d´avui sempre hem atès les nostres responsabilitats envers tothom. Per tal que els nostres clients es vegin mínimament afectats per aquesta mesura excepcional ja ens hem posat en contacte amb tots ells".