L'impulsor del creixement de la firma manresana Comercial del Paper Font, Quirze Font Jorba, va morir, ahir, ahir a ls 85 anys d'edat. L'ofici de comiat se celebrarà avui, a les 12 del migdia a l'església parroquial de Crist de Rei de la ciutat de Manresa. La firma, molt coneguda al Bages, es dedica a la fabricació i impressió de bosses de plàstic i paper sota la marca Fontpack.

L'any 1969, Quirze Font, juntament amb el seu germà, va agafar les regnes de l'empresa familiar fundada pel seu pare als anys 20 i que tenia la representació de diverses marques i fabricants de paper. Al capdavant de l'empresa familiar, Quirze Font, en va potenciar el creixement. La comercialització de papers es va ampliar i quan juntament amb el seu germà en va ocupar la direcció, ja fabricava i imprimia bosses de paper. Més endavant, l'empresa també va incorporar la fabricació i estampat de bosses de plàstic. Als anys 70, per afrontar el creixement de la firma, van traslladar les seves instal·lacions de la carretera de Cardona fins al carrer Joan Jorba on van ampliar les instal·lacions amb més rotatives. Va ser al llarg dels anys 80 quan l'empresa va fer un salt important a l'instal·lar-se al polígon industrial de Salelles, a Sant Salvador de Guardiola. Font es va mantenir al capdavant de l'empresa familiar fins fa una desena d'anys quan en va cedir el relleu.

La seva forta vinculació i dedicació a l'empresa familiar, però no li van impedir implicar-se en altres entitats i institucions. Així, durant una quinzena d'anys, Font va ser membre del consell d'administració de Caixa Manresa. També va formar part del ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa i va tenir molta implicació en el gremi de les Arts Gràfiques de Catalunya.