L'empresa capelladina de calçat esportiu Munich ha anunciat un important canvi en la seva estructura directiva, que implica la marxa de l'empresa de Xavier Berneda Martín, actual director de màrqueting, i de David Berneda Martín, actual director financer. Munich és propietat de la segona generació dels Berneda, i tant David com Xavier formen part de la tercera generació. La marxa d'aquests darrers, segons apunten alguns mitjans, es deuria a una falta d'entesa amb els seus progenitors.

Els canvis en la cúpula directiva seran efectius, segons ha informat la pròpia empresa, el proper 2 de juliol. El càrrec de director de màrqueting serà ocupat a partir d'aquesta data per Màrius Cirera Giménez, actual Online Màrqueting Manager de l'empresa.

D'altra banda, Munich no tanca les portes a la possible col · laboració entre La Tempesta Perfecta, empresa que gestionen els germans Berneda, en la distribució de producte de la marca. Es dóna el cas que ara per ara el principal distribuïdor de la marca Munich és en mans dels dos germans que surten de la cúpula directiva.