La fira de Manresa Cuida't arribarà els propers 16 i 17 d'aquest mes a la seva tercera edició omplint tot l'espai disponible, segons van explicar ahir fonts de l'organització. El certamen, que es farà al Palau Firal, preveia acollir uns setanta expositors i ahir ja s'havia aconseguit aquest objectiu.

Tots els expositors de Cuida't estan relacionats amb les teràpies naturals, el benestar i la millora de la salut i la qualitat de vida de les persones, tant a nivell físic com emocional. L'activista Arcadi Oliveras farà la conferència inaugural dissabte a les 11 del matí. La cloenda, diumenge a les 7 de la tarda, anirà a càrrec de l'alemany Mark Hosak, gran mestre internacional 3r dan de Rainbow Reiki, que pronunciarà la conferència "Rainbow Reiki, les seves tècniques, aplicacions i resultats en el camp de la sanació" . Per la fira passaran altres experts de renom internacional, com el francès Jean-Louis Fargier, un dels creadors del sistema de biomúsica 6x1, per equilibrar cos i ment.

Una de les principals novetats d'aquest any és que s'ha augmentat l'oferta de tallers pràctics tant dissabte com diumenge. Se'n faran prop d'una quarantena, i seran el plat fort de la fira. S'hi podran aprendre matèries tan diverses com moviments xamànics, gimnàstica cerebral, biomúsica, meditació, equilibri dels xacres, kinesiologia, quiromassatge, reiki, teràpia Gestalt, biodansa, tai-txí, remeis amb herbes medicinals, shiatsu, massatge coreà, creixement personal, mandales, massatge energètic i taller ritual del gong.

Cuida't estarà obert des les 10 del matí i disposarà d'un servei de microbús que farà un circuit de l'estació de la Renfe fins al Palau Firal amb parades a la carretera de Vic (davant la Darsa) i estació d'autobusos i la tornada pel mateix recorregut.