L'acadèmia manresana d'idiomes Kids&Us school of english preveu obrir 40 nous centres i la creació de 200 nous llocs de treball aquest 2013. L'empresa intensificarà la presència internacional del seu innovador mètode per a l'aprenentatge de l'anglès amb quatre noves escoles a la ciutat de Roma i una a Lió. El centre de Lió serà el segon Kids&Us de França, després del de París. A Itàlia, Kids&Us ja és present a les ciutats de Roma, Milà, Ascoli Piceno i Lecce. Des de l'any passat, Kids&Us també té un centre a Brussel·les i preveu continuar el procés d'expansió en aquest país.

Els nous centres s'obriran en règim de franquícia i s'afegiran als 104 que Kids&Us té repartits arreu de Catalunya, Espanya, Andorra, Bèlgica, França i Itàlia. A Catalunya, l'empresa compta amb 56 escoles i n'obrirà 12 de noves aquest any. En l'àmbit espanyol, Kids&Us té una forta presència a la Comunitat de Madrid, amb 16 centres, als quals se n'afegiran 7 més a l'inici del curs vinent. Actualment, més de 25.000 nens i nenes aprenen anglès amb Kids&Us.

Kids&Us ha desenvolupat un mètode innovador per a l'aprenentatge de l'anglès per a nens i nenes d'entre 1 i 18 anys basat en un model d'immersió lingüística que busca que els infants adquireixin l'idioma forà com ho fan amb la seva llengua materna. La creadora del mètode, la manresana i filòloga de professió Natàlia Perarnau, va començar a desenvolupar el projecte a partir de l'experiència amb els seus fills. El mètode va començar a impartir-se a l'escola que Perarnau tenia a la capital del Bages, i, després de comprovar-ne els bons resultats, va començar la seva expansió per Catalunya. Avui hi ha més de 550 persones vinculades professionalment a temps complet o parcial a Kids&Us.

Actualment, des de la seu central manresana de l'acadèmia s'elaboren tots els materials pedagògics que s'utilitzen a la seva xarxa de centres. El fet diferencial de la metodologia Kids&Us és que facilita que els nens i nenes adquireixin el llenguatge de manera natural, exposant-los al nou idioma a partir de situacions quotidianes, jocs i cançons adequats a la seva edat. Tot això, reforçat per un CD que els nens han d'escoltar a casa, fa que en poques sessions, segons l'acadèmia, els estudiants puguin interactuar amb l'anglès com a llengua vehicular.