Reforçarà la presència internacional

Kids&Us obrirà enguany 40 nous centres

L'empresa manresana ja té franquiciades 104 escoles repartides en mitja dotzena de països

15.04.2013 | 08:12

L'acadèmia manresana d'idiomes Kids&Us school of english preveu obrir 40 nous centres i la creació de 200 nous llocs de treball aquest 2013. L'empresa intensificarà la presència internacional del seu innovador mètode per a l'aprenentatge de l'anglès amb quatre noves escoles a la ciutat de Roma i una a Lió. El centre de Lió serà el segon Kids&Us de França, després del de París. A Itàlia, Kids&Us ja és present a les ciutats de Roma, Milà, Ascoli Piceno i Lecce. Des de l'any passat, Kids&Us també té un centre a Brussel·les i preveu continuar el procés d'expansió en aquest país.

Els nous centres s'obriran en règim de franquícia i s'afegiran als 104 que Kids&Us té repartits arreu de Catalunya, Espanya, Andorra, Bèlgica, França i Itàlia. A Catalunya, l'empresa compta amb 56 escoles i n'obrirà 12 de noves aquest any. En l'àmbit espanyol, Kids&Us té una forta presència a la Comunitat de Madrid, amb 16 centres, als quals se n'afegiran 7 més a l'inici del curs vinent. Actualment, més de 25.000 nens i nenes aprenen anglès amb Kids&Us.

Kids&Us ha desenvolupat un mètode innovador per a l'aprenentatge de l'anglès per a nens i nenes d'entre 1 i 18 anys basat en un model d'immersió lingüística que busca que els infants adquireixin l'idioma forà com ho fan amb la seva llengua materna. La creadora del mètode, la manresana i filòloga de professió Natàlia Perarnau, va començar a desenvolupar el projecte a partir de l'experiència amb els seus fills. El mètode va començar a impartir-se a l'escola que Perarnau tenia a la capital del Bages, i, després de comprovar-ne els bons resultats, va començar la seva expansió per Catalunya. Avui hi ha més de 550 persones vinculades professionalment a temps complet o parcial a Kids&Us.
Actualment, des de la seu central manresana de l'acadèmia s'elaboren tots els materials pedagògics que s'utilitzen a la seva xarxa de centres. El fet diferencial de la metodologia Kids&Us és que facilita que els nens i nenes adquireixin el llenguatge de manera natural, exposant-los al nou idioma a partir de situacions quotidianes, jocs i cançons adequats a la seva edat. Tot això, reforçat per un CD que els nens han d'escoltar a casa, fa que en poques sessions, segons l'acadèmia, els estudiants puguin interactuar amb l'anglès com a llengua vehicular.

Economia

La bagenca Agrofresc amplia la seva estructura amb l'absorció del departament de logística

L'empresa bagenca Agrofresc, de la qual són sòcies les empreses làctiques...

Els clients de BBVA podran enviar diners a altres mòbils a través de la veu

A partir d'ara, els clients de BBVA disposaran d'una funcionalitat que facilita l'enviament de...

Artés acollirà una sessió per impulsar l'economia circular al municipi

Artés acollirà el proper dimarts 28 de desembre a les 6 de la tarda una...

Enllaços recomanats: Premis cinema