CaixaBank, Banc de València i la totalitat dels representants sindicals de les dues entitats van aprovar ahir els termes de l'acord laboral d'integració de Banc de València a CaixaBank. L'acord estableix una progressiva homologació de la retribució i la resta de condicions laborals a les condicions vigents a CaixaBank, segons va explicar ahir l'entitat catalana en un comunicat.

CaixaBank incorporarà com a personal propi, des de la data efectiva de la integració -prevista a mitjan juliol-, als empleats de Banc de València amb condicions laborals comunes amb l'actual plantilla de CaixaBank. El document respecta, segons fonts de CaixaBank, "l'esperit de les anteriors integracions que CaixaBank ha efectuat en els darrers anys: Caixa Girona, Bankpime i Banca Cívica".

L'acord també estableix l'homologació salarial dels empleats de Banc de València, quan es produeixin millores, de manera progressiva durant 60 mesos, des de la data efectiva de la integració. L'harmonització de les aportacions als plans de pensions d'empleats a les condicions de CaixaBank també es realitzarà de forma progressiva durant el mateix període.

La resta de beneficis socials de CaixaBank s'aplicaran a partir de la data d'integració. En relació amb la pòlissa sanitària, es garanteix la cobertura a tots els empleats. A més, es posarà en marxa un pla de formació i s'estableixen les condicions en què s'aplicarà la mobilitat geogràfica i la conse- güent compensació econòmica.