El Saló de Viatges i Creuers de Manresa celebrarà al pati del teatre Kursaal el proper 4 de maig la seva sisena edició. Hi participaran una quinzena de firmes, algunes amb propostes innovadores, com les especialitzades en viatges amb nens o bé que aposten per conèixer els grans espais d'interès natural que hi ha al planeta. El certamen, que organitza Viatges Masanés, romandrà obert de les 11 del matí a 2/4 de 9 del vespre i, entre 2/4 de 6 i les 8 del vespre, es faran les diferents presentacions a la sala petita del Kursaal.

Els operadors turístics confirmats fins avui, segons els organitzadors, són Travelplan, Iberrail, Royal Caribbean, Ibero Cruceros, Costa Cruceros, Azamara Cruises, Tren Al Andalús, Ecowildlife Travel, Costa, El Transcantábrico, Transrutas, Touring Club, Tandem Luxury Travel, Travelkids i Viatges Masanés.

Coincidint amb la celebració del sisè saló turístic manresà es faran descomptes especial a les persones que contractin les seves vacances. També se sortejaran viatges i diferents regals entre els assistents.