Quan celebra el 90è aniversari de la seva obertura (va ser el 26 de novembre del 1923) la merceria Sangrà conserva l'esperit de l'establiment de tota la vida, tot i que al llarg dels anys s'ha anat adaptat a les noves tendències del mercat. Actualment, és Emília Algarrasangrà qui està al capdavant del negoci que van obrir els seus avis i que els seus pares van mantenir.

L'establiment manté l'esperit de tracte de proximitat que ja tenia en la seva obertura, encara que en 90 anys les coses han canviat molt. Quan Josep Sangrà, l'avi de l'Emília, va obrir l'establiment, era una barberia on també venia espardenyes. Llavors, la gran majoria de clients eren pagesos del mateix barri del Poble Nou que anaven a afaitar-se i tallar-se els cabells a l'establiment on també compraven les espardenyes i altres peces de roba. De fet, la propietària de l'establiment explica que "l'avi deia que abans de la guerra, un pagès podia entrar despullat i sortir amb vestit". I actualment, alguns dels veïns del barri de tota la vida encara coneixen la merceria com Cal Barber, i altres, com la botigueta, encara que per als més nous és la merceria o simplement cal Sangrà. Un altre exemple de l'antiguitat de l'establiment, on es poden trobar fins a 2.000 referències diferents, incloses espardenyes, com quan van obrir, és que són el client número 15 de de la marca de fils Gütermann. Tot i que encara tenen alguns dels productes que ja tenien fa 90 anys, com les espardenyes, l'establiment s'ha anat adaptant als nous temps i van ser pioners en la incorporació de la modalitat de patchwork fa una vintena d'anys. A més, al llarg dels anys, compten amb una àmplia varietat de productes: pijames, roba interior, perfums i fins i tot fan emmarcaments, a part de disposar de la resta de productes propis d'una merceria. A més a més, actualment l'establiment també organitza tallers de mitja, patchwork, costura bàsica i punt de creu, entre d'altres, cada dia a la tarda i per a grups petits.

Aquesta varietat de productes i activitats li ha permès tenir clients de diferents punts de Catalunya, com Berga, Solsona, Vic i fins i tot Barcelona, perquè segons diu la propietària "els nostres preus són més econòmics".

El primer establiment, on fins i tot els seus pares van arribar a celebrar el convit del seu casament, estava situat molt a prop de l'actual, a la cantonada entre el carrer Major i el carrer doctor Esteve, encara que fa 35 anys es va traslladar al seu emplaçament actual, el número 12 del mateix carrer Major. El negoci sempre ha anat passant de pares a fills i, abans de l'Emília, se'n van fer càrrec els seus pares, Eduard Algarra i Pepita Sangrà, que ja havien agafat el relleu dels avis de l'actual propietària. Eren Josep Sangrà i Enriqueta Cuberas. Ara però, quan se celebren els 90 anys de l'establiment, la merceria Sangrà s'ha incorporat al programa Reempresa per trobar un relleu al negoci. Explica que l'establiment funciona però no té fills i per motius de salut no pot seguir al peu del canó com fins ara. I de moment, mentre ella encara continua al peu del canó, explica que alguns ja s'han interessat per rellevar-la.