El grup especialitzat en higiene professional Papelmatic ha adquirit l'empresa Disnordic, amb seu al polígon la Fàbrica de Castellgalí. L'objectiu de l'operació, segons fonts de Papelmatic, és "afermar el servei de Papelmatic a la Catalunya Central".

Amb l'adquisició, Papelmatic espera reforçar la seva posició com a proveïdor de productes i serveis d'higiene ampliant el seu catàleg. Disnordic, una empresa amb dues dècades d'experiència al sector i que es va instal·lar a Castellgalí l'any 2007, es dedica a la importació i distribució de productes de neteja i higiene. Papelmatic confia superar els 8 milions d'euros de facturació aquest 2014.

Disnordic és propietària de les marques Nordcat (productes de cel·lulosa) i Netcat (productes de neteja). Ara, Disnordic se suma a les tres empreses presents al Grupo Papelmatic: HGS (consultoria d'higiene professional), Efebé (gestió d'espais saludables) i Papelmatic (productes d'higiene). La de Disnordic és la primera operació d'adquisició d'una empresa externa.