Esteve Pintó, conseller delegat del grup Aquacenter, ha estat ratificat com a president de la territorial de la Catalunya Central de la patronal de la petita i la mitjana empresa Pimec. La decisió s'ha pres en el marc del primer comitè executiu de la patronal posterior a les eleccions internes, que va aprovar per unanimitat la configuració dels restants òrgans de govern de l'entitat, proposats pel seu president, Josep González. Pintó es manté com a membre del comitè executiu de la patronal.

Esteve Pintó va accedir a la presidència de la territorial de la patronal la primavera del 2011, després que qui n'era president, Vicenç Mauri, deixés el càrrec per assumir l'assessoria empresarial del president de la Generalitat, Artur Mas. Pintó ha estat ratificat ara per als propers quatre anys.

Segons Pintó, entre els objectius d'aquesta nova etapa hi ha la consolidació dels dos grans projectes empresos des de la territorial: l'associació promineria i la campanya Ben Fet. Pel que fa a la primera, Pintó creu que s'ha de mantenir "la defensa del projecte miner i el debat sobre quin paper hi han de jugar els diversos agents del territori", sempre en defensa dels interessos de la petita i la mitjana empresa local. Quant al segon, Ben Fet és una campanya promoguda des de la Catalunya Central que ja té abast nacional i que pretén potenciar el consum de productes fets a Catalunya, tant entre el consumidor intern com entre el forà. La campanya va ser presentada el passat mes de març en una jornada a Sant Benet de Bages i va obtenir un bon impacte en el conjunt de la patronal durant el lliurament dels premis Pime, aquest mateix mes de juliol. El projecte preveu promoure un distintiu de qualitat entre els productors i els comercialitzadors, i ja ha estat assumit per la mateixa patronal com un dels seus eixos troncals d'acció.