L'establiment de la localitat de Magaluf en què es va practicar la fel·lació col·lectiva ha estat sancionat amb un any de tancament i 55.000 euros de multa, va informar ahir l'Ajuntament de Calvià.

El consistori va notificar la sanció al propietari del local Playhouse, ubicat al carrer de Martín Ros García de Magaluf, i als responsables de l'empresa Carnage Magalluf. L'Ajuntament va apuntar que la sanció arriba després d'"haver-se determinat, després d'una detallada investigació de la Policia Local de Calvià, que va ser dins d'aquest local on es va practicar una fel·lació col·lectiva gravada en un vídeo al qual es va donar difusió a principi d'aquest mes de juliol a través de les xarxes socials".

Segons la nota, a l'empresa Carnage Magaluf "se la considera també responsable, en ser organitzadora i promotora de l'activitat desenvolupada durant l'excursió Pub Crawling en què es va cometre la il·legalitat". En opinió de la portaveu de l'executiu balear, Núria Riera, aquesta acció és una mostra més de les diverses actuacions que s'estan duent a terme des de les diferents administracions per fer front als estralls d'aquest tipus de turisme.