´Innoves o et diferencies?´´ és el títol de la jornada que està organitzant PIMEC Joves Catalunya Central amb l´objectiu de donar eines a emprenedors i joves empresaris per posar en marxa accions de diferenciació del seu negoci, producte o servei. Amb aquesta iniciativa, que tindrà lloc el 18 de setembre, a partir de les 18 hores, a la Fundació Universitària del Bages (FUB), PIMEC Joves enceta un marc de col·laboració amb els estudis d´Empresa del centre universitari manresà.

Aquest acord s´ha establert en el marc d´una reunió entre la presidenta de PIMEC Joves Catalunya Central, Eva Castilla, i el director dels estudis d´Empresa de la FUB, Jordi Conca. En aquesta trobada, a la qual també hi han assistit Montserrat Ficapal, secretària territorial de la patronal, i Gemma Rojas, membre de la junta de PIMEC Joves, s´ha deixat palesa la necessitat d´establir vincles amb la universitat per tal d´afavorir que els estudiants aprofitin l´experiència dels joves empresaris del territori i que, alhora, aquests darrers puguin acostar-se també al món universitari i actualitzar les seves estratègies empresarials.

El programa de la jornada consistirà en una sessió en format diàleg amb col·loqui posterior a càrrec dels professors de la FUB Francesc Rufas i Marc Bernadich; la presentació als assistents del nou MBA (Màster en Administració i Direcció d´Empreses) coorganitzat pels campus de Vic i Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; i una sessió final de networking entre empresaris júnior i sènior.