El conseller delegat de BBVA, Ángel Cano, assegura que a fora d'Espanya és "molt estrany" que preguntin per la deriva sobiranista de Catalunya, però sí que s'interessen per la corrupció, cosa en la qual el país "ha de millorar molt" i exigir "tolerància zero".

Segons la seva opinió, s'ha demostrat "l'important que és tenir separades les fronteres de la política i el món empresarial", encara que preguntat en concret sobre els escàndols de la família de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha considerat que cal deixar treballar la justícia. En el que sí que ha insistit és que una possible independència de Catalunya no és una cosa que sembli preocupar els inversors, ja que no els pregunten per això, potser, ha reflexionat, perquè és difícil pensar que algú estigui disposat a emprendre una caiguda de la qualitat de vida de tota la gent d'aquesta regió.

En qualsevol cas, el número dos del BBVA va insistir que Catalunya és "una regió amb moltíssim potencial", amb una riquesa per habitant superior a la mitjana i amb una població i amb uns clients, en concret de Catalunya Banc, que generen molt valor.