La companyia logística Flota Suardiaz ha renovat el contracte amb el grup Volkswagen per al transport de vehicles entre el Port de Barcelona i el mercat britànic. L'acord, signat després de mesos de negociacions, inclou el transport de les unitats de Seat i Audi fabricades en la factoria que la marca espanyola té a Martorell.

L'últim acord vencia a final d'aquest any i la seva extensió ha estat possible gràcies a les millores presentades per Suardiaz, segons va informar ahir el Port de Barcelona. Flota Suardiaz pertany al grup Suardiaz, integrat per diverses empreses que ofereixen solucions de transport.

L'empresa té la primera flota d'Espanya de vaixells portavehicles i actualment fa anar un total de 25 naus. La firma cobreix rutes fixes i especialitzades en càrrega rodada entre ports europeus, africans i asiàtics i treballa per als principals fabricants del sector automobilístic i industrial. El Port de Barcelona, amb més de 700.000 vehicles transportats anualment, té un paper clau com a centre logístic de distribució al Mediterrani i el sud d'Europa per a diverses companyies automobilístiques.