El Grup Miquel va inaugurar ahir un nou supermercat Spar a Santpedor. Es tracta d'una obertura en règim de franquícia i en el marc del pla d'expansió que l'empresa té per a l'ensenya Spar.

El nou establiment està ubicat al carrer Passeig, 36, de Santpedor i segons explica l'empresa en un comunicat, donarà feina a nou persones. L'establiment incorpora les seccions de carnisseria, xarcuteria i fruiteria en règim de lliure servei, a més a més d'un espai de fleca. En total l'establiment ocupa una superfície de 258 metres quadrats. Amb aquesta obertura, Grup Miquel augmenta fins a 98 els centres franquiciats Spar a Catalunya, on també té 24 establiments sota la marca GMcash-Gros Mercat i 200 supermercats SUMA.

L'oferta que vol desenvolupar Spar és la d'un supermercat urbà de proximitat. Una altra de les seves característiques distintives serà la forta aposta per la marca pròpia, amb 800 referències de productes Spar que suposaran prop del 50% de l'oferta de les botigues. La franquícia Spar s'ha convertit en un dels principals àmbits de negoci de Grup Miquel. Es tracta d'un model de negoci de franquícia vertical que explota en 34 províncies espanyoles.

El Grup Miquel, amb el 100% de capital nacional, és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros, centra l'activitat majorista en la seva línia de 58 cash & carry GMCash-Gros Mercat; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió Miquel Food Service; la línia d'Importació i Exportació; la venda a l'engròs a detallistes, cadenes independents i distribuïdors.