La casa de turisme rural Cal Prat Barrina i el projecte de productes de proximitat mengemBages han iniciat un treball conjunt per donar a conèixer i promoure els productes agroalimentaris de la comarca.

Els promotors diuen que han detectat com "cada vegada hi ha més interès pel producte alimentari de la comarca del Bages, ric per la seva varietat i per la seva qualitat". Segons expliquen, la demanda d'aquest tipus de producte creix en els usuaris de la casa de turisme rural i és per aquest motiu que s'ha iniciat un projecte conjuntament amb Pastures de Castelltallat per poder nodrir les demandes dels turistes que visiten el Bages.

La web de Cal Prat Barrina ofereix la possibilitat que un cop els clients hagin tancat la compra de les seves habitacions tinguin també la possibilitat de poder adquirir directament la seva compra d'alimentació per als dies d'estada a la casa. La web ofereix dues possibilitats de cistelles tancades amb varietats de productes del Bages o bé un accés a la pàgina web de mengemBages. Els clients també poden adquirir packs de vedella i xai ecològic de l'empresa veïna Pastures de Castelltallat.

Laia Muns, de Cal Prat Barrina, explica que "oferir productes de la zona als nostres clients augmenta encara més el grau de satisfacció de l'estada al nostre establiment", mentre que Alba Rojas, coordinadora de mengemBages, que ja té tres botigues a barris de Manresa, a més de la pàgina web, assegura que "aquesta acció permet se-guir promovent el producte de la nostra zona".