Seat ha tancat el primer trimestre del 2015 amb el seu millor resultat de vendes des de l'any 2007, després de vendre 102.700 vehicles entre el gener i el maig, el 10% més que en el mateix període de l'any passat, segons ha informat avui l'empresa.

El president de Seat, Jürgen Stackmann, va explicar ahir que després de dos anys de creixement de doble dígit, les vendes mantenen el mateix ritme a l'alça en el primer trimestre de l'any. "Creixem impulsats per la recuperació als principals països europeus, com Espanya i Itàlia, i, sobretot, per l'èxit comercial dels nostres models", va dir el directiu, que va afegir que, amb tot, cal ser "cauts i estar atents a l'evolució dels mercats".

El Seat León ha estat, una vegada més, el model que més creix, el 14,6%, amb un total de 39.700 unitats venudes, seguit de l'Ibiza, amb un augment del 9,5% i 41.900 vehicles venuts. L'Ibiza és el Seat més venut durant el primer trimestre de l'any, gràcies a l'impuls en el canal de lloguer en mercats com Espanya per l'efecte estacional de la Setmana Santa. El monovolum familiar SEAT Alhambra va arribar a les 5.900 unitats venudes, el 12,2% més.