El Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages ha tancat el programa de la catorzena edició de la Jornada de Formació que enguany se centrarà en el canvi generacionals als establiments de restauració i el vessant gastronòmic del projecte Manresa 2022. La trobada, que és gratuïta, reunirà un centenar de persones el proper dimarts a la Fundació Alícia.

La jornada començarà amb una sessió en què es donaran a conèixer les recomanacions legals a l'hora de fer el relleu generacional a les empreses de restauració. Continuarà amb una exposició de casos pràctics de canvis generacionals en l'hostaleria. Hi participaran Cristian Domínguez (La Barca), Lluís Morell (Cal Patoi), Daniel Giner (Can Ladis) i David Garcia (Grup Tomàs), l'actual guanyador del concurs televisiu Top Chef.

El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, serà el conductor d'aquest diàleg en què els quatre cuiners explicaran les seves experiències al capdavant d'uns establiments que han sabut fer un relleu generacional reeixit.

La segona part de la jornada se centrarà en el vessant gastronòmic del projecte Manresa 2022. La regidora de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós, exposarà el projecte i Jaume Biarnés, de la Fundació Alícia, avançarà l'estratègia gastronòmica al voltant del 500 aniversari de l'estada d'Ignasi de Loiola a la capital del Bages.