Irene Lanzaco, directora general del Gabinet de Presidència de Prensa Ibérica

La nova directora posseeix àmplia experiència en govern corporatiu, transaccions i propietat intel·lectual

16.07.2015 | 19:09
Irene Lanzaco.

Irene Lanzaco, adjunta al director general de l'AEDE, ha estat nomenada directora general del Gabinet de Presidència d'Editorial Prensa Ibérica, grup al qual pertany l'empresa editora de Regió7 i un dels conglomerats de mitjans més rellevants a escala nacional. A partir de setembre, Lanzaco dirigirà la coordinació del gabinet de presidència, l'àrea jurídica del grup, i reforçarà les relacions internacionals de l'empresa.

Lanzaco es defineix com "una mare de tres fills, apassionada defensora de les indústries culturals, amb més de 17 anys d'experiència en mitjans de comunicació". És lletrada assessora d'empreses per l'ICADE i PDG per l'IESE. Va ser directora de l'assessoria jurídica del Grup Recoletos, des de la sortida a borsa del grup, així com secretària del consell d'administració i directora de l'assessoria jurídica d'Unitat Editorial, etapa durant la qual també va ser membre de la junta directiva d'UTECA, la Unió de Televisions Comercials en Obert. És al seu torn membre del comitè de directors d'ENPA (European News Publishers Association) i també de WAN-IFRA (World Association News Editors).

Ha representat Recoletos i Unidad Editorial en multitud de consells d'administració, entre els quals el de l'operador de telecomunicacions Sky Point i Veo TV. La nova directora general del Gabinet de Presidència del grup Prensa Ibérica posseeix una àmplia experiència en govern corporatiu, transaccions, noves tecnologies i propietat intel·lectual. Ha desenvolupat una extensa activitat institucional i orientació a estratègia i negoci.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema