Miró preveu obrir 34 noves botigues i crear 300 nous llocs de treball

La cadena d'electrodomèstics, informàtica i mòbils amb seu a Martorell preveu facturar a finals d'aquest any 170 MEUR

16.07.2015 | 18:31
Miró va néixer fa 40 anys a Martorell.

La cadena Miró, amb seu a Martorell i controlada des del 17 de novembre passat pel fons d'inversió Springwater Capital, a través de la societat Kabaena Directorship, ha anunciat aquest dijous el seu pla de negoci fins el 2016. El pla preveu una inversió de 23 milions d'euros entre aquest any i l'any que ve amb l'objectiu d'obrir 34 noves botigues, la majoria d'elles a Catalunya, cosa que suposarà la creació de 300 nous de llocs de treball. El pla estratègic que ha presentat el conseller delegat de Kabaena, José Ignacio González, preveu que aquest any 2015 la facturació creixerà un 17% fins a situar-se en 170 milions d'euros, gràcies a l'obertura de noves botigues i a l'increment progressiu del consum de les famílies.

Cadena Miro disposa en l'actualitat de 500 treballadors en plantilla i l'objectiu que s'ha imposat és tancar el 2016 amb 100 botigues obertes.

El pla estratègic que ha presentat Miró preveu tancar aquest exercici amb una facturació de 170 milions d'euros, cosa que suposarà un creixement del 17% en relació amb el 2014 que es van facturar 145 milions.

Aquest increment de la facturació serà possible gràcies a l'obertura de nous punts de venda i també al creixement del consum de les famílies i les millores de finançament bancari.

El 2014 la cadena va adequar els punts de venda per adaptar-los a la conjuntura actual i a les exigències dels consumidors. Des de l'any 2011, després d'anys de caigudes de la facturació, la cadena va presentar concurs de creditors el maig del 2011 per tancar un acord amb els proveïdors.

El novembre de l'any passat, el fons d'inversió Springwater Capital, a través de la societat instrumental Kabaena Directorship, integrada en el holding SWC Península Ibèrica, va prendre el control de la cadena amb l'objectiu d'estabilitzar la companyia i dissenyar un pla de creixement.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema