L'empresa multinacional Dow AgroSciences i l'empresa de Santpedor Martí Agrícola van lliurar els vuit premis de la campanya "Herbicides sobre rodes" durant la jornada Dow AgroSciences, celebrada a Santpedor el dia 10 passat d'aquest mes de juliol.

En aquesta campanya hi van poder participar tots els agricultors que van adquirir algun dels herbicides Broadway, Mustang o Intensity de Dow AgroSciences durant la campanya del cereal 2014-15. En total es van entregar més de 5.000 butlletes en diversos punts de venda de la zona de treball de Martí Agrícola a les comarques de Barcelona i al Solsonès.

El sorteig va tenir lloc davant notari i els vuit guanyadors van rebre els següents premis de part de Dow AgroSciences i Martí Agrícola: Ramon Farrés, una motocicleta SYM Joymax 125 matriculada; Salvador Magem, una bicicleta elèctrica Focus Jarifa Impulse; quatre bicicletes Focus Whistler per a Josep Maria Soler, Francisco Vall-llossera, Joan Jou i Pere Caralt; i dos patinets de salt Arrowx per a Pere Torras i Lluís Vilar.