Mútua Intercomarcal ven l'empresa Prevint a la Federació per la Indústria

L'operació entra dins de l'obligatorietat de les mútues de vendre les seves societats de prevenció

31.07.2015 | 07:50

La Fundació per la Indústria ha adquirit de Mútua Intercomarcal la societat de prevenció de Riscos Laborals Prevint, creada fa onze anys per Mútua Intercomarcal, en la seva línia de "participar en activitats adreçades a potenciar la productivitat i competitivitat, de les empreses en general i la indústria en particular", segons informa la mateixa Fundació.
Si bé la Fundació per la Indústria ha adquirit el 100 per 100 de les accions, donarà entrada a l'accionariat a algunes Institucions empresarials vallesanes i a industrials de Manresa, Barcelona i altres indrets de Catalunya.
L'adquisició de Prevint a Mútua Intercomarcal entra dins de l'obligatorietat de les mútues de vendre les seves societats de prevenció per raons legals.
Prevint va néixer el maig del 2006 per donar continuïtat a les activitats preventives iniciades pel Servei de Prevenció de Mútua Intercomarcal i va transferir la seva experiència i coneixements en aquest camp.
Prevint ofereix assessorament i sensibilització en matèria preventiva i serveis de qualitat, juntament amb el tracte personalitzat dels professionals.
L' objectiu d'aquesta adquisició és "contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar les seves empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d'assegurar la seva viabilitat a llarg termini", segons afirma la Fundació.
Prevint té la seu central a Barcelona i disposa de 10 delegacions des de les quals es dóna servei a tot Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema