El trader i analista manresà David Trullàs ha tancat un acord amb la prestigiosa plataforma d'operacions nord-americana Ninja Trader per comercialitzar els robots per a operatives borsàries creat per l'empresa de Trullàs, Live in Trading. Per a Trullàs, aquest acord suposa "jugar a la Champions" dels traders.

Live in Trading ha desenvolupat un software per operar automàticament en diversos índexs borsaris mundials. El software està basat en el mètode d'inversions desenvolupat pel mateix Trullàs, al qual introdueix en el seu llibre Bienvenidos al mundo real de la bolsa (Plataforma Empresa). A més, Live in Trading ha desenvolupat unes plantilles per operar manualment que detecten les tendències de canvi als mercats abans que aquests tinguin lloc, de manera que es facilita el guany en la inversió.

L'empresa de Trullàs comercialitzarà els seus robots i plantilles des de la plataforma Ninja Trading. Els productes de Live in Trading es podran adquirir per una forquilla de preus que oscil·la entre els 3.000 i els 10.000 euros.

L'acord amb un broker era imprescindible per poder posar al mercat el nou software, ja que cal que el sistema sigui "capat" per evitar les còpies il·legals, explica Trullàs. Gràcies a aquest acord, Live in Trading tindrà accés als més de 75.000 clients de 150 països de Ninja Trader. A més de facilitar la comercialització dels assistents automàtics, l'acord permetrà captar nous alumnes per als cursos d'inversió que fa Trullàs. Els robots i plantilles estaran al mercat a partir de l'1 de setembre.