Els paquets turístics de Viatges Regina amb vols comercials des de l'aeroport de la Seu d'Urgell van acabar dissabte amb 333 passatgeres, el 37% de l'ocupació. Tot i que inicialment la firma esperava cobrir el 70% dels 1.100 seients disponibles en quatre setmanes, finalment va rebaixar les expectatives quan va veure el ritme de reserves. La sotsdirectora de la companyia, Ester avinagro, va manifestar que "estem satisfets per l'ocupació tenint en compte el mercat que hi ha aquí i els molts condicionada que hi havia per volar". Viatges Regina ja pensa en la temporada d'hivern i per això demana la instal·lació d'un GPS perquè els pilots no hagin d'aterrar a vista.

Vinseiro va mostrar satisfacció per la primera prova de vols comercials des de la Seu. "Els vols sortien només dissabte, eren les dates ja assenyalades, teníem les destinacions que teníem, tot i aquests condicionants l'ocupació ha estat prou alta", va remarcar la sotsdirectora de Viatges Regina. En aquest sentit va senyalar que "l'experiència no ha estat dolenta i per tant no descartem repetir l'estiu vinent". Dels quatre paquets turístics que s'oferien, Madrid-la Seu d'Urgell, la Seu-Madrid, la Seu-Palma de Mallorca i Palma de Mallorca-la Seu, els dos darrers són els que millor han funcionat. Vinseiro va dir que "la gent vol platja a l'estiu i, per això, els paquets a Mallorca són els que han tingut més èxit". Els vols de Madrid han tingut molt poca ocupació però com que l'avió surt i torna a Madrid el vol se seguiran oferint.

Per a la temporada d'hivern, des de Viatges Regina, van demanar la instal·lació d'un GPS a l'aeroport. Sense això, va dir Vinsiero, "no ens podem plantejar portar esquiadors, ja que les condicions meteorològiques poden fer impossible aterrar a vista". Viatges Regina treballa amb la possibilitat de portar esquiadors de proximitat, de ciutats com ara Porto o Palma de Mallorca.