L´empresa Pernils Bufalvent, un dels principals productors espanyols del sector càrnic ha encarregat construir un nou assecador de pernils de al polígon industrial El Soler d'Avinyó. L'encarregada de l'obra serà PGI Torrella Industrial, la divisió especialitzada en serveis multidisciplinaris d´enginyeria i arquitectura industrial de PGI Engineering.

L´acord per fer possible l'assecador va ser signat recentment per Mª Carmen González, Gerent de Pernils Bufalvent i per Manel García (Director) i Ramón Torrella (Director Tècnic d´obra civil) per part de PGI Torrella Industrial.

La nova instal·lació estarà ubicada junt la carretera B-431 que enllaça a menys de 2 Km l´Eix Transversal (C-25) en el tram comprès entre Manresa i Vic.

PGI Torrella Industrial serà responsable d´executar el projecte que comptarà amb els més alts requisits d´eficiència i amb les tecnologies més avançades en fred industrial i processos d´assecament. La nova planta d´assecat de Pernils Bufalvent afegirà a la seva producció principal de selecció, salat i curat de pernils una aposta ferma per la innovació i el desenvolupament, d´acord amb les necessitats i homologacions exigides pel mercat internacional.