La firma manresana Pernils Bufalvent, un dels principals productors del sector carni del país, construirà un nou centre d'assetge d'aquest embotit al polígon industrial El Soler d'Avinyó.

La nova planta d'assecatge de pernils la construirà l'empresa PGI Torrella Industrial i segons explica aquesta empresa en una nota de premsa feta pública ahir, el projecte tindrà "els més alts requisits d'eficiència i amb les tecnologies més avançades en fred industrial i processos d'assecament".

Segons també recull la nota, la nova planta de Pernils Bufalvent "afegirà a la seva producció principal de selecció, salat i curat de pernils una aposta erma per la innovació i el desenvolupament d'acord amb les necessitats i homologacions exigides pel mercat internacional".

L'acord per la construcció de la nova nau va ser firmat per part de Maria Carmen González i Manel García, gerent i director, respectivament, de la firma productora d'embotits i per part de Ramon Torrella, director tècnic d'obra civil per part de PGI Torrella Industrial.