La planta d´Ercros de Cardona redueix el 3,5 % les seves emissions

La fàbrica bagenca acumula 13 anys sense registrar cap accident
laboral

27.08.2015 | 07:55

La planta d'Ercros a Cardona va reduir les seves emissions de substàncies el 3,5% durant l'any passat, en comparació amb l'any anterior. A més a més, si es tenen en compte les dades mitjanes dels últims cinc anys en aquesta planta, la reducció de les seves emissions ha estat del 17%, segons explica la mateixa empresa en un comunicat remès ahir.
L'índex d'emissions d'Ercros mesura la quantitat de substàncies emeses a l'aire, a l'aigua i els residus generats per la fàbrica.
D'altra banda, la planta cardonina va superar un any més sense registrar cap accident laboral amb baixa, fet que suposa ja una acumulació de 13 anys consecutius sense sinistres que provoquin lesions a un empleat que li impedeixen treballar.
Durant l'any passat, el grau de compliment dels sis codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care per part d'Ercros va ser del 99,7%. Es tracta d'un programa al qual l'empresa es va adherir voluntàriament el 1994 i que té per objectiu aconseguir que les empreses, en el desenvolupament de la seva activitat, assoleixin unes millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut i també en el camp del medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i la transparència.
A més, la planta de Cardona està inscrita des del 2013 al registre europeu EMA i té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient segons la norma ISO 14001; de qualitat segons la norma ISO 9001 i de prevenció de riscos segons els criteris contemplats en la norma OHSAS 18001.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Es posa en marxa la tretzena edició del concurs manresà d´emprenedoria Idees Joves

Aquest dijous es donarà el tret de sortida a la tretzena edició del programa Idees Joves amb un...

Decathlon organitza una nova edició del Trocathlon

Des d'ahir fins al 6 de novembre romandrà oberta la fira Tro- cathlon, de material esportiu,...

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

Manresa no troba lloc en uns instituts «saturats» ni tampoc un espai ja condicionat al Barri Antic

Enllaços recomanats: Premis cinema