L'import net del volum de negoci del Grup Miquel y Costas en el primer semestre de l'any ha ascendit a 110,52 milions d'euros, el 10,2 % més que els 100,34 milions d'euros del mateix període del 2014.

Segons va informar avui el grup paperer, amb plantes productives a l'Anoia, el seu benefici net consolidat en el primer semestre ha assolit els 15,44 milions d'euros, la qual cosa representa un augment del 34,6% respecte als 11,47 milions d'euros obtinguts en el primer semestre del 2014. La millora del resultat obeeix principalment, segons el grup, a l'increment de vendes, tant en la línia de papers per a la indústria del tabac, com en la línia dels productes industrials, impulsada per la nova planta de Terranova a l'Anoia.

Altres factors que han contribuït al creixement han estat la reducció dels preus de l'energia, que ha compensat parcialment l'evolució a l'alça dels preus de les matèries primes, i els millors resultats financers, generats principalment en el primer trimestre de l'exercici. El cash-flow net del Grup és de 23,73 milions d'euros, un 18,4% per damunt del aconseguit en el mateix semestre de l'any precedent.

La firma ha pagat en el semestre 1,80 milions en concepte de tercer dividend a compte i 2,20 milions el mes de juliol com dividend complementari.