La plantilla d'Inovyn-Solvay continuarà amb les mobilitzacions a Martorell, que van iniciar dijous amb una concentració a la porta de l'empresa per defensar els més de 500 llocs de treball que corren perill. En un comunicat, el comitè d'empresa d'Inovyn-Solvay de la fàbrica de Martorell va reclamar, ahir de nou, al Ministeri d'Indústria que prengui les mesures oportunes de manera immediata perquè l'empresa pugui ser present en la subhasta d'energia del 2016, que tindrà lloc dilluns que ve 31 d'agost del 2015.

El comitè va manifestar que seran "implacables en la defensa dels llocs de treball", i va agrair a partits polítics, consistoris i diputats, i federacions sindicals, la seva assistència a la concentració de dijous, "mostrant el seu suport incondicional als treballadors i les treballadores".

El ministre d'Indústria ha exclòs la fàbrica de Martorell del contracte d'interromprabilitat elèctrica per als anys 2015 i 2016. A més, l'obliga a tornar les quantitat rebudes d'aquest 2015. L'empresa està a l'espera que es resolguin els recursos que ha presentat, i alerta que si es confirmen les sancions es posa en perill el futur de la planta.